• banner 1
  • banner 2
  • banner 3

Theater voorstelling "De omdenkers" 18 juni Gratis entree. De Tamboer Hoogeveen

20 mei 2015

 

Beste mensen,

 

Mede namens Solidair Groningen-Drenthe en het Diaconaal Platform Hoogeveen, nodigen wij u met familie, vrienden en collega's uit voor een bijzonder cultureel evenement. Op donderdag 18 juni speelt de theater voorstelling “De Omdenkers” in theater de Tamboer, Hoofdstraat 17 ,7902 EA in Hoogeveen' U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur in de foyer. De voorstelling begint om 20.00 uur, De entree is gratis. Na afloop wordt een vrije gift gevraagd. Zo kan iedereen bijdragen wat zij/hij wil.

 

'De Omdenkers' is gemaakt en wordt in heel Nederland gespeeld door een multicultureel gezelschap' Dit bestaat uit mensen met een levenservaring van armoede en professionele theatermakers.  Bij het maken van de voorstelling hebben zij samengewerkt met kerkelijke en niet-kerkelijke hulpverleners. Met 'De Omdenkers'  nemen zij deel aan het maatschappelijk debat rond armoede en de participatiesamenleving.

“Het publiek ziet een goed opgebouwd verhaal met passie gespeeld. Maatschappijkritisch zonder een drammerige politiek correcte ondertoon, moor serieuze kost die op een luchtige en regelmatig komische wijze geserveerd wordt." (Dagblad van het Noorden)

Na afloop is er de mogelijkheid om de theatergroep in informele setting te ontmoeten. Wellicht kunnen we met elkaar in gesprek gaan over de vraag hoe wij een samenleving kunnen opbouwen, waaraan mensen die leven in een kwetsbare situatie het beste van zichzelf kunnen bijdragen.

“lk werk in het dagelijks leven als consulent sociale zaken en ben kandidaat raadslid voor de VVD. Ik heb genoten van de voorstelling waarin ik veel zaken herkende vanuit mijn beroeps veld” ik heb mij verbaasd (in positieve zin) over de kwaliteiten van de spelers en het hoge artistieke niveau. Daarnaast is het ook een onderwerp waar de politiek mee aan de slag kan.” (bestuurslid Stadsfonds Almelo)

Mogen wij op uw aanwezigheid rekenen? Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst. Dan weet u zeker dat u een plaats heeft.

Aanmelden kan via email: deomdenkers@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Laurens Umans

voor meer informatie zie: http://www.wresinskicultuur.nl/ en https://www.facebook.com/wresinskicultuurstichting